uxp-it logo


Een recente greep uit ons portfolio:

preLogic - Met een door ons ontwikkeld portaal voor thuiszorgorganisaties wordt er o.a. veel tijd bespaard op het maken van planningen in Microsoft Dynamics NAV.

Caribbean Travel Network - Ter aanvulling van het projectteam heeft Pascal Rieder technische concultancy geleverd. Dit deed hij o.a. door opheldering over het IT-landschap aan de business te verschaffen en voornamelijk te fungeren als tolk tussen de business en IT.

Adnamics - Dankzij onze webshop-builder kan jij online bestellen bij jouw favoriete restaurant! Jouw bestelling komt direct in de kassa, dus ook vele malen makkelijker voor de horeca ondernemer.

Als Technical Solutions Partner realiseren wij in samenwerking met House of Engagement webformulieren, API’s en integraties met andere systemen. Deze projecten hebben met name betrekking tot Miscrosoft Dynamics CRM.

Dealplein.nl - Het assortiment van Dealplein is, dankzij onze op maat geschreven plugins, binnenkort ook via Marktplaats en Bol.com beschikbaar.

Noordnederlands Effektenkantoor - Voor NNEK hebben wij een rekentool gerealiseerd. Bekijk hier de vergelijkende kostenmaatstaf.