uxp-it logo

Portfolio

Op het moment zijn wij druk bezig met het uitschrijven van ons portfolio. Wij nodigen je graag uit om over een tijdje nog een keertje op deze pagina te komen kijken. Om je toch iets te kunnen laten zien, staat hieronder alvast een kleine greep uit ons portfolio.

Scroll

Een greep uit ons portfolio:

Adnamics

Voor Adnamics hebben wij een afhaal/bezorg applicatie voor unTill kassasystemen ontwikkeld. Dankzij deze applicatie kan jij bij jouw favoriete restaurant online bestellen. De bestelling komt automatische in de kassa. Nieuwsgierig? Neem dan contact met Adnamics op.

Bekijk
Dealplein

Vanwege een uitbreiding in assortiment is de webwinkel van Dealplein.nl toe aan een digitale uitbreiding. De hosting wordt flink uitgebreid, er komt een koppeling met Marktplaats en Bol.com en de webshop wordt updated naar de nieuwste versie.

Bekijk
RTL Nederland

Enkele jaren geleden hebben wij voor RTL Nederland het drukwerk voor de programma- en marktindexen gedigitaliseerd. Ook hebben wij ervoor gezorgd dat de TV-dagschema's automatisch geïmporteerd werden en op de site weergegeven konden worden.

Bekijk