uxp-it logo

Wat is Sitefinity CMS?

In onze ogen is Sitefinity het meest gebruiksvriendelijk Content Management Systeem (CMS). Door middel van een gebruiksvriendelijke interface kan de content beheer de website letterlijk in elkaar slepen.

Scroll

Wat is Sitefinity (vervolg)?

Het pakket biedt tevens de mogelijkheid om in te zetten op digitale marketing door content te personaliseren voor een doelgroep en het out-of-the-box aanbieden van mail-campagnes.

Doordat het systeem op zeer eenvoudige wijze kan worden uitgebreid, houd je meer budget over voor het echte innoveren in plaats van standaard functionaliteit programmeren.

Een video van 60 seconden kan veel meer overbrengen dan een lange lap met tekst. Wij verwijzen je dan ook graag door naar de homepagina van Sitefinity, zodat je binnen 60 seconden onder de indruk kan raken van dit geweldige pakket.

http://www.sitefinity.com (Klik op de knop "Get Impressed in 60 Seconds")

 

Wat doen wij met Sitefinity?

Wij zijn een team van Sitefinity specialisten en worden vaak ingeschakeld voor een second opinion, consultancy of het compleet ontwikkelen van een Sitefinity-project. UXP-IT werkt nauw samen met Progress (bedrijf achter Sitefinity) en andere Sitefinity partners.