Over UXP-IT

UXP-IT is een specialist in het ontwikkelen en beheren van datakoppelingen, websites en klantportalen. Tevens is UXP-IT een betrouwbare Sitefinity CMS partner met meer dan 7 jaar ervaring in het toepassen van Sitefinity CMS.

Onze meerwaarde

UXP-IT begrijpt meer dan alleen IT: UXP-IT is in staat om de wensen vanuit de business te begrijpen en hierover te adviseren. Door de wensen op een efficiƫnte wijze naar technische instructies te vertalen, sluit het eindproduct beter aan en kunnen wij zelfs een uitkomst bieden wanneer er nog geen concrete wensen voor het eindproduct zijn vastgesteld.

UXP-IT is flexibel: De door UXP-IT ontwikkelde applicaties werken gegarandeerd op laptops, tablets en mobiele telefoons. Deze applicaties passen zich automatisch naar het beeldformaat aan. UXP-IT is flexibel, net als de applicaties. Zo zijn aanpassingen tijdens en na de oplevering gewoon mogelijk en is overleggen op locatie geen enkel probleem.

UXP-IT geeft garantie: Wij geloven in onze kwaliteit, daarom bieden wij 3 maanden bug garantie. Tijdens deze garantieperiode lost UXP-IT alle door UXP-IT veroorzaakte bugs kosteloos op. De bug garantie gaat in nadat de applicatie is opgeleverd.

Missie

Het is onze missie om zo veel mogelijk bedrijven te voorzien van een prettige digitale werkomgeving. Wij vervullen deze missie door webapplicaties en/of handige koppelingen tussen systemen te ontwikkelen. Tijdens de ontwikkeling van een applicatie zorgen wij dat het eindproduct naadloos aansluit bij de werkprocessen van de opdrachtgever.

Wat wij doen

Onze diensten

Onze gecertificeerde programmeurs bouwen jouw website, webshop, datakoppeling of andere handige toepassing
Onze gecertificeerde programmeurs bouwen jouw website, webshop, datakoppeling of andere handige toepassing.
(.NET) development & consultancy

Gratis advies over jouw mogelijkheden

Door middel van SEO helpen wij jou om beter gevonden te worden.
Door middel van SEO helpen wij jou om beter gevonden te worden.
Zoekmachine optimalisatie

Ook goed gevonden worden bij Google?

Training voor Sitefinity CMS of bijvoorbeeld een spoedcursus HTML voor content beheerders nodig?
Training voor Sitefinity CMS of bijvoorbeeld een spoedcursus HTML voor content beheerders nodig?
Trainingen (o.a. Sitefinity CMS)

Neem contact op voor meer informatie

Kernwaarden

TRANSPARANT
Transparantie is de basis voor een goede vertrouwensband. Om zo transparant mogelijk te zijn worden onze werkzaamheden geklokt per minuut i.p.v. gehele uren en wij bieden inzage in hoeveel tijd een onderdeel heeft gekost.

KORTE LIJNEN
Wij geloven dat korte lijnen resulteren in een betere samenwerking. Je kunt ons gewoon bellen wanneer je een vraag hebt.

ERVARING
De techniek ontwikkelt zich in een enorm snel tempo. Wij vinden het belangrijk om op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen. Om onze kennis actueel te houden volgen wij per jaar verschillende trainingen en cursussen. Je kunt hierbij denken aan Microsoft trainingen, maar ook aan Sitefinity CMS of Angular.

Het ontstaan van UXP-IT

 

Het kernteam van UXP-IT was jarenlang onderdeel van het reclame- en internet bureau SWAT. Hoewel wij destijds voor o.a. USG People en RTL Nederland werkten, wisten zelfs onze buren op het bedrijventerrein niet dat wij ook voor hun geavanceerde producten konden bouwen. Zij zagen ons immers als het lokale reclamebureau.

In 2016 ontstond daarom het idee om een afsplitsing van het reclame- en internet bureau SWAT te vormen. Sinds 1 maart 2017 zijn de kernleden uit het voormalige development team, onder leiding van Pascal Rieder, gestart met UXP-IT. 

Binnen UXP-IT wordt de focus gelegd op hetgeen dat het voormalige team van SWAT al jaren deed: geavanceerde maatwerkoplossingen bouwen.

 

Voordelen van een applicatie gemaakt door UXP-IT

  • Wij denken als IT-partner graag met je mee over de mogelijkheden die passen bij jouw budget
  • De applicatie werkt gegarandeerd op laptops, tablets en mobiele telefoons
  • Maatregelen voor privacy & beveiliging zijn standaard inbegrepen
  • Altijd 3 maanden bug garantie na een oplevering
  • Aanpassingen zijn tijdens en na de oplevering mogelijk
Neem contact op

Onze producten dragen bij aan het succes van jouw bedrijf

Wat zegt men over ons?

Klanten aan het woord

Review van Adnamics

De kritische houding van UXP-IT samen met hun visie hoe de bezoekerservaring op een webshop zou moeten zijn, heeft geleid tot een resultaat waar we trots op zijn!

Martin Limburg Directeur
Review van Cuba Travel Network

Ze waren een onmisbare schakel in het vertalen van onze zakelijke doelstellingen naar technische specificaties richting onze implementatie partij. Ik kan hen van harte aanbevelen als Sitefinity expert.

Charel van Dam CMO
Review van Dealplein

UXP-IT heeft de website van Dealplein.nl naar volle tevredenheid gebouwd. Ook heeft UXP-IT ervoor gezorgd dat onze webshop aan Bol.com & Marktplaats is gekoppeld en dat wij artikelen snel in onze webwinkel kunnen laden.

Antal Fekete Eigenaar Dealplein.nl