Sitefinity CMS training

Deze training is bedoeld voor content editors of site beheerders die aan de slag gaan met Sitefinity CMS. Tijdens onze training stomen wij de content editor(s) klaar voor het gebruik van Sitefinity CMS. Hierdoor zijn de content editors in staat om in een korte tijd het CMS-pakket te leren kennen.

Inhoud van de training
De content editors krijgen eerst een korte introductie over Sitefinity CMS en waarom is er vanuit de organisatie voor Sitefinity gekozen. Na de korte introductie is het tijd voor wat verdiepende materie. Onder andere het beheren van pagina's en andere content types, het gebruik van rollen en rechten, dynamische modules en een aantal maatwerk onderdelen worden besproken.

Aansluitend aan de theorie is er voor de kandidaten een praktijkopdracht. Tijdens deze praktijkopdracht gaan de kandidaten in een tijdelijke omgeving aan de slag met het systeem. Zij worden gevraagd om een aantal handelingen uit de theorie in de praktijk te brengen.

 

Voorkennis
Voor het volgen van deze training is het van belang dat je overweg kunt met een computer. Enige ervaring met het beheren van websites is een pre, maar niet noodzakelijk.