Besparen door automatisering

Bedrijven zijn vaak veel tijd kwijt aan het uitvoeren van handmatige bedrijfsprocessen. Denk bijvoorbeeld aan het verwerken van offertes en facturen of het bestellen van producten bij een leverancier. Ook hebben sommige bedrijven periodiek drukwerk, zoals een prijscourant (prijslijst). Deze bedrijven zijn vaak veel tijd kwijt aan het updaten en druk-klaar maken van het boekwerk.

UXP-IT maakt het mogelijk om tijd te besparen door deze "simpele", maar tijdrovende processen te automatiseren. Naast tijdsbesparing is de kans op fouten aanzienlijk kleiner, dan bij een handmatig proces.

Misschien heb je al een idee welke processen binnen jouw bedrijf sneller of nauwkeuriger uitgevoerd kunnen worden? Maar wanneer je nog niet weet welke processen toe zijn aan automatisering, kunnen wij je helpen om deze processen in kaart te brengen.

Wij houden van uitdagingen. Heb jij er een vraag of uitdaging voor ons? Neem dan hier contact op.

 

 

Voor ieder budget een passende oplossing

Handgeschreven code om jouw productiviteit te verhogen

Wil je een koppeling tussen programma's, een geweldige offerte-tool voor op je website of advies? Dan zit je hier goed! Wij zijn namelijk niet alleen uitvoerend, maar denken graag mee over de mogelijkheden voor jouw bedrijf. Je kunt hier een afspraak maken voor vrijblijvend advies.

Betaalbaar maatwerk

Door gebruik te maken van bestaande oplossingen en hergbruik van bestaande code i.c.m. ons scherpe uurtarief, blijft ons maatwerk betaalbaar.

Bouwen in lagen

De eerste laag bevat alleen het noodzakelijke en is meteen na oplevering operationeel. Daarna gaan wij om de tafel zitten en bespreken wij de wensen voor de nieuwe laag. Door het ontwikkelen per laag behouden wij het overzicht en zijn de kosten goed in te schatten.

Onze producten dragen bij aan het succes van jouw bedrijf

Koppel jouw bedrijfsapplicaties
aan elkaar

Kassasysteem of boekhoudpakket

Bestellingen, vanuit bijvoorbeeld een webshop, komen automatisch in jouw kassasysteem of boekhoudpakket.

Voorraad

Toon actuele voorraad in jouw webshop/website of laat afnemers middels een API zelf de actuele voorraad per product ophalen.

Klantenbeheer (CRM)

Sla alle informatie van klanten automatisch op in jouw CRM-pakket. Denk aan gegevens uit bijvoorbeeld de website of een volgsysteem voor leerlingen. Wij hebben o.a. ruime ervaring met Microsoft Dynamics CRM.

ERP-systeem

Biedt inzage door gegevens uit verschillende bronnen gecombineerd weer te geven of verbeter jouw bedrijfsprocessen voor o.a. sales, inkopen, planning, logistiek, boekhouding en voorraadbeheer. Wij beschikken o.a. over ruime ervaring met Microsoft Dynamics NAV.

Bekijk onze bedrijfsvideo

Heb je niet veel tijd of is lezen niet echt jouw ding? Bekijk in 1 minuut wat wij voor jou kunnen betekenen.

Bekijk video

Voordelen van een applicatie gemaakt door UXP-IT

  • Wij denken als IT-partner graag met je mee over de mogelijkheden die passen bij jouw budget
  • De applicatie werkt gegarandeerd op laptops, tablets en mobiele telefoons
  • Maatregelen voor privacy & beveiliging zijn standaard inbegrepen
  • Altijd 3 maanden bug garantie na een oplevering
  • Aanpassingen zijn tijdens en na de oplevering mogelijk
Neem contact op