Skicentrum Heemskerk is met ruim 30 jaar een specialist in de skiwereld en staat in Noord-Holland en ver daarbuiten bekend om haar expertise op het gebied van bootfitting, ski onderhoud en haar ongekende aanbod in hardwaren. UXP-IT heeft een webshop met kassa-koppeling gerealiseerd, zodat Skicentrum Heemskerk hun producten en reizen online kunnen aanbieden.

Achtergrond informatie

Skicentrum Heemskerk is met ruim 30 jaar een specialist in de skiwereld en staat in Noord-Holland en ver daarbuiten bekend om haar expertise op het gebied van bootfitting, ski onderhoud en haar ongekende aanbod in hardwaren. Skicentrum Heemskerk biedt een complete wintersportvoorbereiding: ski-les, skischoenen, skireizen en advies van experts.

UXP-IT heeft een webshop met kassa-koppeling gerealiseerd, zodat Skicentrum Heemskerk hun producten en reizen online kunnen aanbieden.

Skicentrum Heemskerk heeft een kassasysteem dat de categorie├źn en producten op gezette tijden aanbiedt en bestellingen ophaalt.

Om deze kassa goed te laten werken met de door ons gerealiseerde webshop in NopCommerce, hebben wij een WebAPI ingebouwd, welke de kassa kan aanroepen om de categorie, product en voorraad informatie te synchroniseren. Vervolgens wordt deze informatie geconverteerd zodat deze gebruikt kan worden in NopCommerce.

Bestellingen worden behalve in NopCommerce ook als XML opgeslagen, zodat de kassa deze op gezette tijden kan ophalen.

GEBRUIKTE TECHNIEKEN

  • C# .NET
  • XML
  • ASP.NET WebAPI
  • Entity Framework, SQL
  • NopCommerce