Met een door ons ontwikkeld portaal voor thuiszorgorganisaties wordt er o.a. veel tijd bespaard op het maken van planningen in Microsoft Dynamics NAV.

Achtergrond informatie

preLOGIC maakt bedrijfsprocessen logisch voor servicebedrijven. Functionaliteiten voor de serviceLOGIC gebruikers zijn o.a. weekplanning, routeplanning, weekstaat, urenregistratie, planning van orders en verhuur. 

Als uitbreiding op de huidige dienstverlening, wil preLogic de mogelijkheid bieden om gemakkelijk door middel van drag 'n drop de weekplanning aan te kunnen passen. Ook zou het fijn zijn als (thuiszorg)medewerkers, op een beveiligde omgeving, kunnen zien welke taken er voor hen zijn ingepland. 

Aan de hand van een planweergave (Drag 'n drop Gantt-grafiek), waar planners per dag of per week kunnen zien hoe de planning vanuit Microsoft Dynamics NAV er uit ziet, kunnen taken worden toegewezen aan medewerkers en (opnieuw) worden gepland.

Medewerkers zelf kunnen zien welke taken er voor hen zijn ingepland en kunnen deze aanpassen en bevestigen en aangeven of zij gebruik maken van reiskostenvergoeding. 

Al deze gegevens wordt continue gesynchroniseerd van en naar Microsoft Dynamics NAV.