Wij zijn gevraagd om een vergelijkende kostenmaatstaf te realiseren voor de nieuwe website. De vergelijkende kostenmaatstaf toont de optelsom van de geschatte kosten per jaar van een belegging bij NNEK.

Achtergrond informatie

NNEK staat voor Noordnederlands Effektenkantoor. In Groningen, na de renovatie van hun voormalig kaaspakhuis, zijn ze in 1986 gestart met vermogensbeheer. Drie jaar na de oprichting van NNEK openden zij hun tweede vestiging in Amsterdam. Vlakbij de beurs. Tot de dag van vandaag werken zij met een gedreven team vanuit Groningen en Amsterdam.

Wij zijn gevraagd om een vergelijkende kostenmaatstaf te realiseren voor de nieuwe website, welke onlangs door Design en Internetbureau SWAT is ontwikkeld. De vergelijkende kostenmaatstaf toont de optelsom van de geschatte kosten per jaar van een belegging bij NNEK. Dit is inclusief de kosten die beleggingsfondsen, waarin voor de klant belegd wordt, rekenen.

Op basis van een Excel-document met daarin de berekeningen zijn wij aan de slag gegaan. De berekeningen hebben wij uit het document gehaald en vertaald naar logica voor op een website.

Wij hebben ervoor gekozen om deze tool zo modulair mogelijk op te zetten, hierdoor kan de vergelijkende kostenmaatstaf door NNEK op iedere gewenste website worden geplaatst.

Nieuwsgierig geworden? Bekijk hier het resultaat: https://www.nnek.nl/vergelijkende-kostenmaatstaf