datakoppeling
Bekijke de video over een datakoppeling

Datakoppeling

UXP-IT verbindt verschillende dataverwerkende applicaties, zoals een website en een klantenbeheersysteem(CRM) en stelt deze in staat om onderling gegevens uit te wisselen. De mogelijkheid voor het uitwisselen van gegevens tussen twee applicaties wordt ook wel datakoppeling genoemd.

Onderscheidt je van de concurrentie en geef klanten en medewerkers de mogelijkheid om op eenvoudige wijze zaken zelf te regelen. Heb je snel een conceptversie nodig? Geen probleem!

Middels een API koppeling zorgt UXP-IT ervoor dat jouw bedrijfsapplicaties, zoals een webshop of voorraadbeheersysteem samen gaan werken met Exact. Hierdoor bespaar je aanzienlijk veel tijd en worden er geen fouten meer gemaakt door het handmatig overtypen van en naar Exact.

UXP-IT heeft ervaring met het koppelen van kassa-systemen. In 2017 heeft UXP-IT een online bestelsysteem voor horeca gerealiseerd. Het bestelsysteem is rechtstreeks gekoppeld aan de kassasystemen van unTill. Ook heeft UXP-IT in de loop der jaren verschillende kassasystemen gekoppeld aan webwinkels.

Koppel met andere applicaties

Mogelijke datakoppelingen

Exact of ander financieel pakket

Koppel met financiele pakketten, waaronder Exact.

Microsoft Dynamics

Gegevens direct vanaf de website naar Microsoft Dynamics CRM of NAV.

HubSpot

Andere applicaties aan HubSpot koppelen? Dat kan!

Kassasysteem (POS)

Bestellingen uit een webshop direct in de kassa.

API laten maken

UXP-IT kan een API maken waarmee andere partijen jouw data kunnen gebruiken.

Andere wens?

Vrijwel alles is mogelijk. Neem contact met ons op en bespreek jouw wensen.

Bespreek jouw wensen

ONZE WERKWIJZE

Bij UXP-IT werken we vanuit een globaal plan van wensen en eisen dat we tijdens het proces voortdurend finetunen en bijschaven. We kunnen dan makkelijk aanpassingen doen of veranderde wensen van de ondernemer invoegen. In tegenstelling tot het klassieke IT-project dat vooraf in beton gegoten wordt en waarbij wijzigingen automatisch leiden tot vertraging en hogere kosten. Flexibiliteit en transparantie zijn voor ons cruciaal – we willen namelijk dat de klant goed snapt wat hij krijgt. Samen focussen wij ons op het eindresultaat, want uiteindelijk moet het gewoon werken.

Hier hebben wij aan gewerkt

Projecten