Datakoppeling

Een API stelt applicaties, zoals een website en een klantenbeheersysteem(CRM), in staat om onderling gegevens uit te wisselen. De mogelijkheid voor het uitwisselen van data tussen twee systemen wordt ook wel datakoppeling genoemd.

Datakoppeling met een kassasysteem

Aug 1, 2019, 14:43 PM by Pascal Rieder
UXP-IT heeft ervaring met het koppelen van kassa-systemen. In 2017 heeft UXP-IT een online bestelsysteem voor horeca gerealiseerd. Het bestelsysteem is rechtstreeks gekoppeld aan de kassasystemen van unTill. Ook heeft UXP-IT in de loop der jaren verschillende kassasystemen gekoppeld aan webwinkels.

Achtergrond informatie over Adnamics
Bij Adnamics werken uitsluitend mensen met horeca in hun DNA én met affiniteit voor automatisering. Daardoor snappen zij precies hoe de horeca ondernemer denkt en opereert én wat de wensen van de gasten of klanten zijn. 

Tegenwoordig wensen steeds meer klanten online te kunnen bestellen of af te kunnen halen. Vaak is er al gauw een extra medewerker nodig die deze bestellingen aanneemt. Adnamics snapt dit dilemma en daarom hebben zij ervoor gekozen om een online besteldienst door ons te laten ontwikkelen. Deze besteldienst is gekoppeld aan het unTill kassa-systeem van de horeca ondernemer en bespaart op deze manier veel kostbare tijd.

Het project
In de ontwerpfase hebben wij onderzoek gedaan naar hoe een gebruiker het prettigst zijn of haar bestelling doet. Op basis van deze bevindingen heeft onze UX/UI designer een ontwerp gemaakt. Dit ontwerp is aan verschillende testpersonen voorgelegd en op basis van de bevindingen is het ontwerp naar het huidige uiterlijk aangepast.

Tijdens de realisatiefase is het ontwerp vertaald naar een werkend geheel. Uiteindelijk hebben wij een systeem ontwikkeld waarmee er, na het invoeren van de vereiste gegevens, een gebruiksvriendelijke webshop wordt geregenereerd. De automatisch gegenereerde webshop werkt uitstekend op een telefoon, tablet en desktop (responsive). 

Nadat de gebruiker op gemakkelijke wijze het winkelmandje heeft gevuld, kan de gebruiker kiezen voor het ophalen of juist thuis laten bezorgen van zijn of haar bestelling. Doordat de webshops zijn voorzien van een koppeling met de kassa van de horecaondernemer, wordt de bestelling automatisch vanuit de webshop in de kassa geplaatst. 

Gebruikte technieken


Nieuwsgierig geworden? Bekijk een demo webshop op http://online.adnamics.nl/ of lees het nieuwsartikel op de website van Adnamics: https://www.adnamics.nl/2017/10/05/adlivery/

Contact

informatie

Laat hiernaast een berichtje achter en wij reageren zo snel mogelijk.

Wij zullen geen SPAM versturen en respecteren jouw privacy.

ADRES:
De Trompet 1930, 1967DB Heemskerk

TELEFOON:
085 06 456 30

Bedankt voor jouw bericht. Wij nemen z.s.m. contact op.

Wij zijn jouw IT-partner voor consultancy en ontwikkeling van o.a. websites, portalen en koppelingen tussen applicaties.

UXP-IT B.V. is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 68174276.

CONTACT

De Trompet 1930
1967 DB Heemskerk

085 06 456 30

info@uxp-it.nl