Deze cursus is bedoeld iedereen die graag zelf zijn website wil beheren middels HTML en CSS, maar nog niet helemaal bekend is met HTML & CSS. Ook is deze training geschikt voor personen die hun basis kennis over HTML en CSS willen opfrissen.

Je leert, 1 op 1 of met maximaal 3 personen tegelijk, om vanaf helemaal niets een webpagina te maken. Tijdens onze training komen alle belangrijke HTML-tags aan bod. Ook leren wij jou hoe je middels CSS de tekst, kleuren en vormgeving kunt wijzigen. 

Het uitgangspunt van deze training is dat jij straks in je eigen systeem aan de slag kan om jouw website te beheren. Daarom besteden wij aan het eind van de training aan een stukje praktijk in jouw eigen CMS-pakket. Heb je nog geen CMS-pakket om jouw website te beheren? Wij adviseren je graag over de mogelijkheden. Klik hier voor vrijblijvend advies.

Voorkennis
Voor het volgen van deze training is het van belang dat je overweg kunt met een computer. Enige ervaring met het beheren van websites is een pre, maar niet noodzakelijk.