Data koppelingen

UXP-IT is bedreven in het maken van complexe koppelingen tussen systemen. Wij hebben o.a. ervaring met Microsoft Dynamics CRM, SharePoint, NAV en verschillende soorten op maat gemaakte API's.

 

Lees hieronder meer over de verschillende technieken waar wij zoal ervaring mee hebben.

Microsoft Dynamics CRM

Als vaste ontwikkel partner van House of Engagement hebben het afgelopen jaar veel Microsoft CRM gerelateerde werkzaamheden uitgevoerd. Denk hierbij voornamelijk aan:

  • Webformulieren, welke gekoppeld zijn aan CRM
  • Upgraden van oude projecten naar de nieuwste versie van .NET en CRM
  • Koppelen van andere systemen door middel van een API aan CRM

Kassasysteem

In de afgelopen jaren hebben de ontwikkelaars van UXP-IT een aantal koppelingen met kassasystemen geschreven. De meeste opdrachten bestonden uit een koppeling tussen een webshop en een kassasysteem. Het voordeel hiervan is dat de bestellingen direct in de kassa staan en de voorraad netjes wordt bijgewerkt.

Wij zijn trots op al onze kassakoppelingen, maar de case study over de koppeling met de unTill horeca-kassas is zeker het lezen meer dan waard. 

 

 

Microsoft Dynamics NAV

De ontwikkelaars van UXP-IT zijn zeer bedreven in het koppelen met de Microsoft Dynamics producten. Het portaal voor thuiszorgorganisaties, wat wij vorig jaar hebben gerealiseerd, is een mooi voorbeeld van wat er met ons team mogelijk is.


Planportaal voor thuiszorgorganisaties
Aan de hand van een planweergave (Drag 'n drop Gantt-grafiek), waar planners per dag of per week kunnen zien hoe de planning vanuit Microsoft Dynamics NAV er uit ziet, kunnen taken worden toegewezen aan medewerkers en (opnieuw) worden gepland.

Medewerkers zelf kunnen zien welke taken er voor hen zijn ingepland en kunnen deze aanpassen en bevestigen en aangeven of zij gebruik maken van reiskostenvergoeding. 

Al deze gegevens worden synchroon gehouden. Dit geldt voor zowel de data van, als naar Microsoft Dynamics NAV.

Iets anders?

Niet gevonden wat je zocht? Er is een grote kans dat wij evengoed een koppeling met jouw systeem kunnen maken. Neem contact met ons op en wij adviseren je graag over de mogelijkheden.