Op zoek naar een IT-partner die een kassasysteem kan koppelen?

UXP-IT heeft ruime ervaring met het koppelen van kassa-systemen. Vorig jaar hebben wij een online besteldienst gerealiseerd. Deze besteldienst is rechtstreeks gekoppeld aan de kassasystemen van unTill (zie case studie hieronder). Ook hebben wij verschillende kassasystemen ontsloten in webwinkels.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Dankzij Adlivery kan een klant online bestellen bij zijn of haar favoriete restaurant! De bestelling komt direct in de kassa, dus ook vele malen makkelijker voor de horeca ondernemer.

Achtergrond informatie

Bij Adnamics werken uitsluitend mensen met horeca in hun DNA én met affiniteit voor automatisering. Daardoor snappen zij precies hoe de horeca ondernemer denkt en opereert én wat de wensen van de gasten of klanten zijn. 

Tegenwoordig wensen steeds meer klanten online te kunnen bestellen of af te kunnen halen. Vaak is er al gauw een extra medewerker nodig die deze bestellingen aanneemt. Adnamics snapt dit dilemma en daarom hebben zij ervoor gekozen om een online besteldienst door ons te laten ontwikkelen. Deze besteldienst is gekoppeld aan het unTill kassa-systeem van de horeca ondernemer en bespaart op deze manier veel kostbare tijd.

In de ontwerpfase hebben wij onderzoek gedaan naar hoe een gebruiker het prettigst zijn of haar bestelling doet. Op basis van deze bevindingen heeft onze UX/UI designer een ontwerp gemaakt. Dit ontwerp is aan verschillende testpersonen voorgelegd en op basis van de bevindingen is het ontwerp naar het huidige uiterlijk aangepast.

Tijdens de realisatiefase is het ontwerp vertaald naar een werkend geheel. Uiteindelijk hebben wij een systeem ontwikkeld waarmee er, na het invoeren van de vereiste gegevens, een gebruiksvriendelijke webshop wordt geregenereerd. De automatisch gegenereerde webshop werkt uitstekend op een telefoon, tablet en desktop (responsive). 

Nadat de gebruiker op gemakkelijke wijze het winkelmandje heeft gevuld, kan de gebruiker kiezen voor het ophalen of juist thuis laten bezorgen van zijn of haar bestelling. Doordat de webshops zijn voorzien van een koppeling met de kassa van de horecaondernemer, wordt de bestelling automatisch vanuit de webshop in de kassa geplaatst. 


Gebruikte technieken
  • .NET (C#)
  • Nancy FX
  • AngularJS
  • SASS

 

Nieuwsgierig geworden? Bekijk een demo webshop op http://online.adnamics.nl/ of lees het nieuwsartikel op de website van Adnamics: https://www.adnamics.nl/2017/10/05/adlivery/

Koppel jouw bedrijfsapplicaties
aan elkaar

Kassasysteem of boekhoudpakket

Bestellingen, vanuit bijvoorbeeld een webshop, komen automatisch in jouw kassasysteem of boekhoudpakket.

Voorraad

Toon actuele voorraad in jouw webshop/website of laat afnemers middels een API zelf de actuele voorraad per product ophalen.

Klantenbeheer (CRM)

Sla alle informatie van klanten automatisch op in jouw CRM-pakket. Denk aan gegevens uit bijvoorbeeld de website of een volgsysteem voor leerlingen. Wij hebben o.a. ruime ervaring met Microsoft Dynamics CRM.

ERP-systeem

Biedt inzage door gegevens uit verschillende bronnen gecombineerd weer te geven of verbeter jouw bedrijfsprocessen voor o.a. sales, inkopen, planning, logistiek, boekhouding en voorraadbeheer. Wij beschikken o.a. over ruime ervaring met Microsoft Dynamics NAV.

Een kleine greep uit ons

Portfolio

WEBSHOPS GEKOPPELD AAN KASSA-SYSTEEM
WEBSHOPS GEKOPPELD AAN KASSA-SYSTEEM

Dankzij Adlivery kan een klant online bestellen bij zijn of haar favoriete restaurant! De bestelling komt direct in de kassa, dus ook vele malen makkelijker voor de horeca ondernemer.

Dealplein - sanitair webshop met datakoppelingen
Dealplein - sanitair webshop met datakoppelingen

De webshop van Dealplein was meteen na de lancering al een succes. Hierdoor ontstond al gauw de behoefte om het verwerken van de bestellingen in het boekhoudpakket en de advertenties op marktplaats en bol.com te automatiseren.

Online drogisterij-keten met kassa-koppeling
Online drogisterij-keten met kassa-koppeling

Naast de acht winkels is Drogisterij Parfumerie Visser ook gestart met een eigen webshop. Drogisterij Visser ziet de webshop als een extra service zodat klanten 24 uur per dag kunnen shoppen en geen acties meer hoeven mis te lopen. Drogisterij Visser biedt een ruim assortiment aan vitaminen, geuren en verzorgingsproducten.

Webshop skicentrum met kassa-koppeling
Webshop skicentrum met kassa-koppeling

Skicentrum Heemskerk is met ruim 30 jaar een specialist in de skiwereld en staat in Noord-Holland en ver daarbuiten bekend om haar expertise op het gebied van bootfitting, ski onderhoud en haar ongekende aanbod in hardwaren. UXP-IT heeft een webshop met kassa-koppeling gerealiseerd, zodat Skicentrum Heemskerk hun producten en reizen online kunnen aanbieden.

Voordelen van een applicatie gemaakt door UXP-IT

  • Wij denken als IT-partner graag met je mee over de mogelijkheden die passen bij jouw budget
  • De applicatie werkt gegarandeerd op laptops, tablets en mobiele telefoons
  • Maatregelen voor privacy & beveiliging zijn standaard inbegrepen
  • Altijd 3 maanden bug garantie na een oplevering
  • Aanpassingen zijn tijdens en na de oplevering mogelijk
Neem contact op