Op zoek naar een partij die Microsoft Dynamic NAV aan een andere applicatie kan koppelen?

Vorig jaar hebben wij een planbord voor thuiszorg organisaties ontwikkeld. Aan de hand van een planweergave (Drag 'n drop Gantt-grafiek), waar planners per dag of per week kunnen zien hoe de planning vanuit Microsoft Dynamics NAV er uit ziet, kunnen er taken worden toegewezen aan medewerkers en (opnieuw) worden gepland. Medewerkers kunnen zelf in het systeem zien welke taken er voor hen zijn ingepland en kunnen deze aanpassen en bevestigen en aangeven of zij gebruik maken van reiskostenvergoeding.

Verder hebben wij ervaring met het ontsluiten van NAV in een webwinkel, het maken van formulieren voor op websites en het synchroon houden van data tussen Microsoft Dynamics NAV en een webapplicatie van 3e.

Neem hier vrijblijvend contact met ons op

 

Waarom een datakoppeling?

Datakoppelingen maken het mogelijk om informatie uit programma's en websites onderling uit te wisselen. Hierdoor kun je informatie uit bedrijfsapplicaties op de website weergeven en kan je informatie vanuit de website geautomatiseerd in backend systemen verwerken. Hieronder staan een aantal voordelen:

  • Gegevens in alle systemen gelijk en actueel
  • Betere klantbeleving
  • Tijdsbesparing
  • Geen fouten meer tijdens het invoeren/overnemen van gegevens

Koppel jouw bedrijfsapplicaties
aan elkaar

Kassasysteem of boekhoudpakket

Bestellingen, vanuit bijvoorbeeld een webshop, komen automatisch in jouw kassasysteem of boekhoudpakket.

Voorraad

Toon actuele voorraad in jouw webshop/website of laat afnemers middels een API zelf de actuele voorraad per product ophalen.

Klantenbeheer (CRM)

Sla alle informatie van klanten automatisch op in jouw CRM-pakket. Denk aan gegevens uit bijvoorbeeld de website of een volgsysteem voor leerlingen. Wij hebben o.a. ruime ervaring met Microsoft Dynamics CRM.

ERP-systeem

Biedt inzage door gegevens uit verschillende bronnen gecombineerd weer te geven of verbeter jouw bedrijfsprocessen voor o.a. sales, inkopen, planning, logistiek, boekhouding en voorraadbeheer. Wij beschikken o.a. over ruime ervaring met Microsoft Dynamics NAV.

Voordelen van een applicatie gemaakt door UXP-IT

  • Wij denken als IT-partner graag met je mee over de mogelijkheden die passen bij jouw budget
  • De applicatie werkt gegarandeerd op laptops, tablets en mobiele telefoons
  • Maatregelen voor privacy & beveiliging zijn standaard inbegrepen
  • Altijd 3 maanden bug garantie na een oplevering
  • Aanpassingen zijn tijdens en na de oplevering mogelijk
Neem contact op