Over UXP-IT

dummy-img-2

UXP-IT is een ontwikkelpartij met ruime ervaring in .NET development. Je kunt bij ons terecht voor consultancy en ontwikkeling van o.a. websites, webshops, portalen en koppelingen tussen systemen. Met name door de korte lijnen, transparante werkwijze en de specialistische kennis van het CMS-systeem Sitefinity, onderscheid UXP-IT zich van de meeste IT-partners.

 

Het is onze missie om zo veel mogelijk bedrijven te voorzien van een prettige digitale werkomgeving. Wij vervullen deze missie door webapplicaties of handige koppelingen tussen systemen te ontwikkelen. Tijdens de ontwikkeling van een applicatie, zorgen wij dat het eindproduct naadloos aansluit bij de werkprocessen van de opdrachtgever. 


Ook vervullen wij onze missie door het optimaliseren van bestaande applicaties. Vaak is het toevoegen van kleine wijzigingen in een bestaand systeem al een hele vooruitgang.

 

KERNWAARDEN

TRANSPARANT - Transparantie is de basis voor een goede vertrouwensband. Om zo transparant mogelijk te zijn worden onze werkzaamheden geklokt per minuut i.p.v. gehele uren en wij bieden inzage in hoeveel  tijd een onderdeel heeft gekost.

KORTE LIJNEN - Wij geloven dat korte lijnen resulteren in een betere samenwerking. Je kunt ons gewoon bellen wanneer je een vraag hebt.

ERVARING - De techniek ontwikkelt zich in een enorm snel tempo. Wij vinden het belangrijk om op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen. Om onze kennis actueel te houden volgen wij per jaar verschillende trainingen en cursussen. Je kunt hierbij denken aan Microsoft trainingen, maar ook aan Sitefinity CMS of Angular.

 

 

ONTSTAAN

Om ons beter te kunnen profileren als ontwikkelpartij ontstond in 2016 het idee om een afsplitsing van het reclame- en internet bureau SWAT te vormen. 

In deze afsplitsing wordt de focus gelegd op het realiseren van gebruiksvriendelijke .NET maatwerkoplossingen. Sinds 1 maart 2017 zijn de kernleden uit het voormalige development team, onder leiding van Pascal Rieder, gestart met UXP-IT.

 

 

PARTNERS

Wanneer wij de benodigde capaciteit niet in huis hebben om een opdracht uit te voeren, bundelen wij onze krachten met een of meerdere van onze partners. Onze partners bestaande uit; designers, CRM en NAV specialisten, maar ook andere ontwikkelpartijen.

Overigens betrekken wij de opdrachtgever altijd bij het selecteren van een partner en is er uiteraard de mogelijkheid om samen te werken met een partner naar keuze.

 

Waarom UXP-IT?

Korte lijnen

Wij geloven dat korte lijnen resulteren in een betere samenwerking.

Ervaring

Ruime ervaring in .NET developement en o.a. Sitefinity gecertificeerd.

Transparant

Zelf kunnen zien hoeveel tijd een onderdeel daadwerkelijk heeft gekost.