Waarom een portaal?

Tegenwoordig hebben klanten de behoefte om zaken zelf te regelen. Bij voorkeur online en op een tijdstip dat gelegen komt. Dit kan in een portaal. Een portaal wordt ook wel mijn-omgeving, klantportaal, online portaal, extranet of intranet genoemd. Allemaal mooie termen voor een afgeschermde omgeving waar klanten of medewerkers informatie kunnen raadplegen uit achterliggende applicaties.

Laat zien dat ook jouw bedrijf klaar is voor de toekomst. Win nieuwe klanten en behoud bestaande klanten door het vereenvoudigen van bestaande handelingen en door inzicht te bieden in de voortgang van belangrijke processen.

Automatiseer je bedrijfsprocessen en koppel het portaal aan andere applicaties, zoals backoffice en voorraad- en beheersystemen voor meer productiviteit. Met een klantportaal heb je de mogelijkheid om je te onderscheiden van de concurrentie en kan je meer omzet genereren.

Wil jij een omgeving waarin klanten alles zelf kunnen regelen of een omgeving waar medewerkers in 1 oogopslag alle benodigde data kunnen vinden? Neem dan geheel vrijblijvend contact op en bespreek de mogelijkheden met een van onze professionals.

wat voor type website

Onze werkwijze

Bij UXP-IT werken we vanuit een globaal plan van wensen en eisen dat we tijdens het proces voortdurend finetunen en bijschaven. We kunnen dan makkelijk aanpassingen doen of veranderde wensen van de ondernemer invoegen. In tegenstelling tot het klassieke IT-project dat vooraf in beton gegoten wordt en waarbij wijzigingen automatisch leiden tot vertraging en hogere kosten.

Flexibiliteit en transparantie zijn voor ons cruciaal – we willen namelijk dat de klant goed snapt wat hij krijgt. Samen focussen wij ons op het eindresultaat, want uiteindelijk moet het gewoon werken.

Koppel met andere applicaties

Mogelijke datakoppelingen

Exact of ander financieel pakket

Koppel met financiele pakketten, waaronder Exact.

Microsoft Dynamics

Gegevens direct vanaf de website naar Microsoft Dynamics CRM of NAV.

HubSpot

Andere applicaties aan HubSpot koppelen? Dat kan!

Kassasysteem (POS)

Bestellingen uit een webshop direct in de kassa.

API laten maken

UXP-IT kan een API maken waarmee andere partijen jouw data kunnen gebruiken.

Andere wens?

Vrijwel alles is mogelijk. Neem contact met ons op en bespreek jouw wensen.

Bespreek jouw wensen
Hier hebben wij aan gewerkt

Projecten