Portaal

Onderscheidt je van de concurrentie en geef klanten en medewerkers de mogelijkheid om op eenvoudige wijze zaken zelf te regelen.
Snel een conceptversie nodig? Geen probleem!

Waarom een portaal?

 

Tegenwoordig hebben klanten de behoefte om zaken zelf te regelen. Bij voorkeur online en op een tijdstip dat gelegen komt. Dit kan in een portaal. Een portaal wordt ook wel mijn-omgeving, klantportaal, online portaal, extranet of intranet genoemd. Allemaal mooie termen voor een afgeschermde omgeving waar klanten of medewerkers informatie kunnen raadplegen uit achterliggende applicaties.

 

Laat zien dat ook jouw bedrijf klaar is voor de toekomst. Win nieuwe klanten en behoud bestaande klanten door het vereenvoudigen van bestaande handelingen en door inzicht te bieden in de voortgang van belangrijke processen.

 

Automatiseer je bedrijfsprocessen en koppel het portaal aan andere applicaties, zoals backoffice en voorraad- en beheersystemen voor meer productiviteit. Met een klantportaal heb je de mogelijkheid om je te onderscheiden van de concurrentie en kan je meer omzet genereren.

 

Wil jij een omgeving waarin klanten alles zelf kunnen regelen of een omgeving waar medewerkers in 1 oogopslag alle benodigde data kunnen vinden? Neem dan geheel vrijblijvend contact op en bespreek de mogelijkheden met een van onze professionals.

Mogelijke datakoppelingen

Exact of ander financieel pakket

Koppel met financiele pakketten, waaronder Exact.

Microsoft Dynamics

Gegevens direct vanaf de website naar Microsoft Dynamics CRM of NAV.

HubSpot

Andere applicaties aan HubSpot koppelen?
Dat kan!

Kassasysteem (POS)

Bestellingen uit een webshop direct in de kassa.

API laten maken

UXP-IT kan een API maken waarmee andere partijen jouw data kunnen gebruiken.

Andere wens?

Vrijwel alles is mogelijk. Neem contact met ons op en bespreek jouw wensen.

Desktop, tablet en mobiel

De front-end developers zorgen ervoor dat de webapplicatie zich automatisch aan het beeldscherm van de eindgebruiker aanpast (responsive). 


Privacy

Enkel noodzakelijke persoonsgegevens worden opgeslagen (privacy bij default) en de opgeslagen gegevens worden gepseudonimiseerd (privacy by design).

Beveiliging

Alle applicaties zijn standaard voorzien van een SSL-certificaat daarnaast houden onze ontwikkelaars rekening met de top tien meest voorkomende aanvallen.

Waarom UXP-IT?

Dat kan je het beste ervaren door met ons samen te (gaan) werken.

MENTALITEIT

Wij zijn specialisten met een no nonsens mentaliteit. Ad hoc is geen probleem.

GEEN DIGITALE DREMPELS

Je kan ons gewoon bellen met een vraag (mailen mag uiteraard ook). Ook komen wij graag langs voor een overleg of om even bij te kletsen.

NIET MOEILIJK

Scope wijzigingen zijn ook tijdens de bouw van de applicatie mogelijk. Men weet immers niet alles van te voren.

GARANTIE

Echte bugs komen vaak pas naar boven wanneer de applicatie al in gebruik is. Daarom geven wij standaard 3 maanden bug garantie na een oplevering.

KENNIS

De techniek gaat razend snel. Om bij te blijven volgen wij trainingen, behalen wij certificeringen en bezoeken wij seminars.

Over

UXP-IT

UXP-IT is een no nonsens softwarebedrijf waar beloftes worden nagekomen en waar service op 1 staat.

UXP-IT is met name gespecialiseerd in het ontwikkelen van bedrijfsapplicaties. Een professionele website, app, klantportaal of datakoppeling tussen applicaties zijn voorbeelden van wat UXP-IT voor jouw bedrijf kan realiseren.

Contact

informatie

Laat hiernaast een berichtje achter en wij reageren zo snel mogelijk.

Wij zullen geen SPAM versturen en respecteren jouw privacy.

ADRES:
De Trompet 1930, 1967DB Heemskerk

TELEFOON:
085 06 456 30

Bedankt voor jouw bericht. Wij nemen z.s.m. contact op.

Wij zijn jouw IT-partner voor consultancy en ontwikkeling van o.a. websites, portalen en koppelingen tussen applicaties.

UXP-IT B.V. is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 68174276.

CONTACT

De Trompet 1930
1967 DB Heemskerk

085 06 456 30

info@uxp-it.nl