Dankzij Adlivery kan een klant online bestellen bij zijn of haar favoriete restaurant! De bestelling komt direct in de kassa, dus ook vele malen makkelijker voor de horeca ondernemer.

Achtergrond informatie

Bij Adnamics werken uitsluitend mensen met horeca in hun DNA én met affiniteit voor automatisering. Daardoor snappen zij precies hoe de horeca ondernemer denkt en opereert én wat de wensen van de gasten of klanten zijn. 

Tegenwoordig wensen steeds meer klanten online te kunnen bestellen of af te kunnen halen. Vaak is er al gauw een extra medewerker nodig die deze bestellingen aanneemt. Adnamics snapt dit dilemma en daarom hebben zij ervoor gekozen om een online besteldienst door ons te laten ontwikkelen. Deze besteldienst is gekoppeld aan het unTill kassa-systeem van de horeca ondernemer en bespaart op deze manier veel kostbare tijd.

In de ontwerpfase hebben wij onderzoek gedaan naar hoe een gebruiker het prettigst zijn of haar bestelling doet. Op basis van deze bevindingen heeft onze UX/UI designer een ontwerp gemaakt. Dit ontwerp is aan verschillende testpersonen voorgelegd en op basis van de bevindingen is het ontwerp naar het huidige uiterlijk aangepast.

Tijdens de realisatiefase is het ontwerp vertaald naar een werkend geheel. Uiteindelijk hebben wij een systeem ontwikkeld waarmee er, na het invoeren van de vereiste gegevens, een gebruiksvriendelijke webshop wordt geregenereerd. De automatisch gegenereerde webshop werkt uitstekend op een telefoon, tablet en desktop (responsive). 

Nadat de gebruiker op gemakkelijke wijze het winkelmandje heeft gevuld, kan de gebruiker kiezen voor het ophalen of juist thuis laten bezorgen van zijn of haar bestelling. Doordat de webshops zijn voorzien van een koppeling met de kassa van de horecaondernemer, wordt de bestelling automatisch vanuit de webshop in de kassa geplaatst. 


Gebruikte technieken
  • .NET (C#)
  • Nancy FX
  • AngularJS
  • SASS

 

Nieuwsgierig geworden? Bekijk een demo webshop op http://online.adnamics.nl/ of lees het nieuwsartikel op de website van Adnamics: https://www.adnamics.nl/2017/10/05/adlivery/

Wij luisteren bij Adnamics graag naar de wensen van de horecaondernemers. Als het om horeca gaat, kunnen we die altijd verwezenlijken. Voor het ontwikkelen van een aan de kassa gekoppelde webshop moesten we echter de juiste expertise binnenhalen. Met UXP-IT vonden we een partner die onze business begreep én de juiste vertaalslag wist te maken van globaal idee naar praktische uitvoering. De kritische houding van UXP samen met hun visie hoe de bezoekerservaring op een webshop zou moeten zijn, heeft geleid tot een resultaat waar we trots op zijn!

Martin Limburg - operationeel directeur

Voordelen van een applicatie gemaakt door UXP-IT

  • Wij denken als IT-partner graag met je mee over de mogelijkheden die passen bij jouw budget
  • De applicatie werkt gegarandeerd op laptops, tablets en mobiele telefoons
  • Maatregelen voor privacy & beveiliging zijn standaard inbegrepen
  • Altijd 3 maanden bug garantie na een oplevering
  • Aanpassingen zijn tijdens en na de oplevering mogelijk
Neem contact op