Verbeter de klantervaring

Om de klantervaring te verbeteren en snel in te kunnen spelen op de markt, heeft men de juiste tools nodig om doelgericht digitale inhoud te creëren en te optimaliseren.

Vaak is dit een langzaam proces die door de beschikbare technieken niet snel genoeg gaat. Deze vertraging zorgt er voor dat de effectiviteit van het marketing programma verdwijnt en niet goed overkomt bij de klant.

Dit kan aanzienlijk eenvoudiger. Als Sitefinity CMS solutions partner begeleidt UXP-IT bedrijven naar de ideale oplossing waarbij websitebezoekers direct op basis van interesse worden aangesproken.

Verbeter de klantervaring met Sitefinity CMS

Sitefinity in 60 seconden

Progress Partner Gray

Sitefinity CMS partner

UXP-IT is een ervaren Sitefinity CMS Service Partner, bestaande uit een team gecertificeerde Sitefinity-ontwikkelaars en is gespecialiseerd in het realiseren van gebruiksvriendelijke Sitefinity CMS oplossingen.

UXP-IT wordt geleid door Pascal Rieder, de eerste gecertificeerde Progress Sitefinity-ontwikkelaar in de Benelux en een van de eerste ontwikkelaars die de Advanced Sitefinity Training bij Progress voltooide.

Naast het ontwikkelen van Sitefinity CMS applicaties levert UXP-IT ook consultancy en trainingen op locatie. Onze consultancywerkzaamheden variëren van een second opinion tot het begeleiden van een project.

Bekijk hier onze awards

Voordelen Sitefinity CMS

 

Sitefinity stelt gebruikers in staat om klantervaringen met gepersonaliseerde inhoud te creëren, digitale marketing campagnes en e-commerce uit te voeren in meerdere talen en content te optimaliseren voor verschillende apparaten.
 
Het Content Management Systeem stelt content editors in staat om middels een gebruiksvriendelijk interface content te creëren en te optimaliseren. Sitefinity biedt krachtige drag-and-drop, on-page bewerking, hierdoor hoeft men niet meer te vertrouwen op ontwikkelaars om content te creëren, bij te werken of te personaliseren. Daarnaast biedt Sitefinity out-of-the-box tools voor personalisatie, e-mailcampagnes, sociale media, e-commerce, blogs, forums, zoeken en nog veel meer om een volledige en boeiende klantreis te bieden met minimale inspanning en de maximale impact.
 
Met Digital Experience Cloud worden gedragspatronen van bezoekers uit meerdere systemen en kanalen verzameld en geanalyseerd, om zo marketingresultaten te voorspellen en aanbevelingen te doen voor een verbeterde conversie. Met deze inzichten kan de klantervaring continu geoptimaliseerd worden en worden individuen beter begeleid naar meer betrokkenheid, conversie en retentie.
 
Hieronder staan nog een aantal aanvullende voordelen. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van Sitefinity voor jouw project? Neem dan hier geheel vrijblijvend contact met ons op.

 

Meertaligheid, multi-site, load balancing & workflow management
 1. Meertaligheid en zelfs een mogelijkheid om digitaal samen te werken met een vertaalbureau naar keuze
 2. Meerdere websites tegelijk beheren(multi-site)
 3. Goedkeuring voor publicatie van een artikel (Workflow management)
 4. Hergebruik van content en content geautomatiseerd op een later tijdstip publiceren
 5. Is geschikt voor hoge bezoekersaantallen (load-balancing)

 

Personalisatie & A/B testen
 1. Content personalisatie op basis van klantprofielen(persona's)
 2. A/B testen
 3. Digitaal marketing platform: Digital Experience Cloud (DEC

 

Overige voordelen
 1. Eenvoudig te koppelen met softwarepakketten (zoals klantbeheersystemen, kassa's, ERP-systemen en andere bedrijfskritische applicaties) 
 2. Sneller ontwikkelen door kant en klare tooling voor ontwikkelaars
 3. De content kan eenvoudig beschikbaar worden gesteld aan andere applicaties (headless CMS)
 4. Volledige Azure ondersteuning
 5. Continuous Delivery & Integration
Hier hebben wij aan gewerkt

Projecten

Koppel met andere applicaties

Mogelijke datakoppelingen

Exact of ander financieel pakket

Koppel met financiele pakketten, waaronder Exact.

Microsoft Dynamics

Gegevens direct vanaf de website naar Microsoft Dynamics CRM of NAV.

HubSpot

Andere applicaties aan HubSpot koppelen? Dat kan!

Kassasysteem (POS)

Bestellingen uit een webshop direct in de kassa.

API laten maken

UXP-IT kan een API maken waarmee andere partijen jouw data kunnen gebruiken.

Andere wens?

Vrijwel alles is mogelijk. Neem contact met ons op en bespreek jouw wensen.

Bespreek jouw wensen