Op zoek naar een Sitefinity CMS partner?

Naast het ontwikkelen van applicaties o.b.v. Sitefinity CMS, levert UXP-IT ook consultancy en trainingen. Onze assistentie varieert van een second opinion tot het geven van consultancy op locatie. Neem hier geheel vrijblijvend contact op.

Wat onderscheidt ons als Sitefinity CMS partner?
Er zijn een aantal zaken waar je rekening mee dient te houden wanneer je een website of portaal gaat ontwikkelen met Sitefinity CMS. UXP-IT herkent deze zaken en kan hier over adviseren. Door ruim 7 ervaring met Sitefinity CMS i.c.m. de nodige certificeringen, zijn wij in staat om de wensen vanuit de business op een efficiënte wijze naar technische instructies te vertalen. Op deze wijze kunnen wij ook een uitkomst bieden wanneer er nog geen concrete wensen voor het eindproduct zijn vastgesteld. 

Over UXP-IT 
Wij zijn een Sitefinity CMS Service Partner en bestaan uit een team gecertificeerde Sitefinity-ontwikkelaars die gespecialiseerd zijn in het realiseren van gebruiksvriendelijke Sitefinity CMS oplossingen. UXP-IT wordt geleid door Pascal Rieder, de eerste gecertificeerde Progress Sitefinity-ontwikkelaar in de Benelux en een van de eerste ontwikkelaars die de Advanced Sitefinity Training bij Progress voltooide. 

Bekijk onze partner pagina bij Sitefinity:
https://www.sitefinity.com/partners/solution-partners/details/uxp-it

 

Koppel jouw bedrijfsapplicaties
aan elkaar

Kassasysteem of boekhoudpakket

Bestellingen, vanuit bijvoorbeeld een webshop, komen automatisch in jouw kassasysteem of boekhoudpakket.

Voorraad

Toon actuele voorraad in jouw webshop/website of laat afnemers middels een API zelf de actuele voorraad per product ophalen.

Klantenbeheer (CRM)

Sla alle informatie van klanten automatisch op in jouw CRM-pakket. Denk aan gegevens uit bijvoorbeeld de website of een volgsysteem voor leerlingen. Wij hebben o.a. ruime ervaring met Microsoft Dynamics CRM.

ERP-systeem

Biedt inzage door gegevens uit verschillende bronnen gecombineerd weer te geven of verbeter jouw bedrijfsprocessen voor o.a. sales, inkopen, planning, logistiek, boekhouding en voorraadbeheer. Wij beschikken o.a. over ruime ervaring met Microsoft Dynamics NAV.

Voordelen Sitefinity CMS

Hieronder staan een aantal voordelen van Sitefinity CMS. Ben je benieuwd of Sitefinity CMS van toepassing kan zijn op jouw project? Neem dan hier geheel vrijblijvend contact met ons op.

Gebruiksvriendelijkheid
 • Ook zonder technische kennis kan je gemakkelijk je weg in het systeem vinden (gebruiksvriendelijke interface)
 • Alles kan door de content beheerder aangepast worden, zelfs teksten op knoppen en achtergrondafbeeldingen
 • Als content beheerder kan je zelf de webpagina in elkaar slepen (drag n' drop). Daarbij kun je ook zelf een vlakverdeling voor de content te maken.
Meertaligheid, multi-site, load balancing & workflow management
 • Meertaligheid en zelfs een mogelijkheid om digitaal samen te werken met een vertaalbureau naar keuze
 • Meerdere websites tegelijk beheren(multi-site)
 • Goedkeuring voor publicatie van een artikel (Workflow management)
 • Hergebruik van content en content geautomatiseerd op een later tijdstip publiceren
 • Is geschikt voor hoge bezoekersaantallen (load-balancing)
Personalisatie & A/B testen
 • Content personalisatie op basis van klantprofielen(persona's)
 • A/B testen
 • Digitaal marketing platform: Digital Experience Cloud (DEC
Overige voordelen
 • Eenvoudig te koppelen met softwarepakketten (zoals klantbeheersystemen, kassa's, ERP-systemen en andere bedrijfskritische applicaties) 
 • Data (out-of-the-box) tussen omgevingen synchroniseren
 • Sneller ontwikkelen door kant en klare tooling voor ontwikkelaars
 • De content kan eenvoudig beschikbaar worden gesteld aan andere applicaties (headless CMS)
 • Volledige Azure ondersteuning
 • Continuous Delivery & Integration

 

 
Op aanbeveling van Progress Nederland heeft Cuba Travel Network contact met ons gezocht. Zij waren op zoek naar iemand die hen kon begeleiden in het technisch verwoorden van de eisen vanuit de business en het assisteren bij de selectie van een ontwikkelpartij.

Achtergrond informatie

Elk jaar verwelkomt Cuba Travel Network (CTN) tienduizenden reizigers van over de hele wereld op Cuba. Zij hebben het doel om de reiziger Cuba echt te laten ervaren. Om er deel van uit te maken, in plaats van gewoon maar een bezoeker te zijn. Daarom werken zij hard om reizigers tijdens de gehele reserveringsprocedure en gedurende hun verblijf de opties, flexibiliteit en non-stop assistentie te bieden.

In 2016 heeft Cuba Travel Network, na een pittige pakketselectie, gekozen voor Sitefinity als CMS-pakket voor hun online platform. Met name de gebruiksvriendelijkheid en bewezen betrouwbaarheid heeft uiteindelijk de doorslag gegeven om voor Sitefinity te kiezen

Als de eerste gecertificeerde Progress Sitefinity Developer in de Benelux en een van de eerste ontwikkelaars die de Advanced Sitefinity Training bij Progress heeft afgerond, is Pascal Rieder binnen UXP-IT de aangewezen persoon om technische consultancy te geven m.b.t. Sitefinity CMS.

Pascal is begonnen met het in kaart brengen van de wensen uit de business en, samen met de IT-afdeling vanuit Cuba, de inrichting van het huidige IT-landschap. 

Om een goede ontwikkel partner voor Cuba Travel Network te vinden, heeft Pascal de wensen vanuit de business vertaald naar een technische RFP en was hij aanwezig bij de partijselectie.

Training
Naderhand is UXP-IT gevraagd om de medewerkers van Cuba Travel Network een training over het gebruik van Sitefinity CMS te geven. De content editors kregen eerst een korte introductie over wat is Sitefinity en waarom is er vanuit de organisatie voor Sitefinity gekozen.

Na de korte introductie was het tijd voor wat verdiepende materie. Het beheren van pagina's en andere content types, het gebruik van rollen en rechten, dynamische modules en een aantal maatwerk onderdelen werden o.a. besproken.

Aansluitend aan de theorie was er voor de kandidaten een praktijkopdracht. Tijdens deze praktijkopdracht gingen de kandidaten in een tijdelijke omgeving aan de slag met het systeem. Zij werden gevraagd om een aantal handelingen uit de theorie in de praktijk te brengen. 

We zijn als organisatie gespecialiseerd in het opzetten van onvergetelijke reizen naar Cuba, maar houden ons niet dagelijks bezig met het opzetten van een nieuw CMS zoals Sitefinity. Voor ons was het daarom van groot belang kennis en expertise in huis te halen. UXP-IT was hierin voor ons een uitstekende partner die ons op een prettige en professionele manier heeft bijgestaan. Ze waren een onmisbare schakel in het vertalen van onze zakelijke doelstellingen naar technische specificaties richting onze implementatie partij. Ik kan hen van harte aanbevelen als Sitefinity expert.

Charel van Dam - CMO
Mobile first

In deze tijd is het vanzelfsprekend dat de applicaties ook op je mobiel of tablet werken.

Privacy by design

Wij houden rekening met de bescherming van persoonsgegevens, door o.a. naleving van de privacyregels en het pseudonimiseren van gegevens.

Privacy bij default

Houdt samengevat in dat er alleen noodzakelijke persoonsgegevens worden gebruikt.

Voordelen van een applicatie gemaakt door UXP-IT

 • Wij denken als IT-partner graag met je mee over de mogelijkheden die passen bij jouw budget
 • De applicatie werkt gegarandeerd op laptops, tablets en mobiele telefoons
 • Maatregelen voor privacy & beveiliging zijn standaard inbegrepen
 • Altijd 3 maanden bug garantie na een oplevering
 • Aanpassingen zijn tijdens en na de oplevering mogelijk
Neem contact op