Voordelen Sitefinity CMS

 

Sitefinity stelt gebruikers in staat om klantervaringen met gepersonaliseerde inhoud te creëren, digitale marketing campagnes en e-commerce uit te voeren in meerdere talen en content te optimaliseren voor verschillende apparaten.
 
Het Content Management Systeem stelt content editors in staat om middels een gebruiksvriendelijk interface content te creëren en te optimaliseren. Sitefinity biedt krachtige drag-and-drop, on-page bewerking, hierdoor hoeft men niet meer te vertrouwen op ontwikkelaars om content te creëren, bij te werken of te personaliseren. Daarnaast biedt Sitefinity out-of-the-box tools voor personalisatie, e-mailcampagnes, sociale media, e-commerce, blogs, forums, zoeken en nog veel meer om een volledige en boeiende klantreis te bieden met minimale inspanning en de maximale impact.
 
Met Digital Experience Cloud worden gedragspatronen van bezoekers uit meerdere systemen en kanalen verzameld en geanalyseerd, om zo marketingresultaten te voorspellen en aanbevelingen te doen voor een verbeterde conversie. Met deze inzichten kan de klantervaring continu geoptimaliseerd worden en worden individuen beter begeleid naar meer betrokkenheid, conversie en retentie.
 
Hieronder staan nog een aantal aanvullende voordelen. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van Sitefinity voor jouw project? Neem dan hier geheel vrijblijvend contact met ons op.

 

Meertaligheid, multi-site, load balancing & workflow management
 1. Meertaligheid en zelfs een mogelijkheid om digitaal samen te werken met een vertaalbureau naar keuze
 2. Meerdere websites tegelijk beheren(multi-site)
 3. Goedkeuring voor publicatie van een artikel (Workflow management)
 4. Hergebruik van content en content geautomatiseerd op een later tijdstip publiceren
 5. Is geschikt voor hoge bezoekersaantallen (load-balancing)

 

Personalisatie & A/B testen
 1. Content personalisatie op basis van klantprofielen(persona's)
 2. A/B testen
 3. Digitaal marketing platform: Digital Experience Cloud (DEC

 

Overige voordelen
 1. Eenvoudig te koppelen met softwarepakketten (zoals klantbeheersystemen, kassa's, ERP-systemen en andere bedrijfskritische applicaties) 
 2. Sneller ontwikkelen door kant en klare tooling voor ontwikkelaars
 3. De content kan eenvoudig beschikbaar worden gesteld aan andere applicaties (headless CMS)
 4. Volledige Azure ondersteuning
 5. Continuous Delivery & Integration