Sitefinity CMS

Met Sitefinity CMS kan vrijwel alles door de content beheerder worden aangepast. Denk bijvoorbeeld aan pagina's, teksten op knoppen en achtergrondafbeeldingen. Echter de mogelijkheid om content aan te passen naar de wensen van een bezoeker is pas echt geweldig!

Waarom Sitefinity CMS?

 

Om de klantervaring te verbeteren en snel en makkelijk in te kunnen spelen op de markt heeft men de juiste tools nodig om doelgericht digitale inhoud te creëren en te optimaliseren. Vaak is dit een langzaam proces die door de beschikbare technieken niet snel genoeg gaat, deze vertraging zorgt er voor dat de effectiviteit van het marketing programma verdwijnt en niet goed overkomt bij de klant. 


Dit kan aanzienlijk eenvoudiger. Als Sitefinity CMS solutions partner begeleidt UXP-IT bedrijven naar de ideale oplossing waarbij websitebezoekers direct op basis van interesse worden aangesproken.

   

   

  Sitefinity in 60 seconden

  UXP-IT is een Sitefinity CMS Service Partner, bestaande uit een team gecertificeerde Sitefinity-ontwikkelaars en is gespecialiseerd in het realiseren van gebruiksvriendelijke Sitefinity CMS oplossingen. UXP-IT wordt geleid door Pascal Rieder, de eerste gecertificeerde Progress Sitefinity-ontwikkelaar in de Benelux en een van de eerste ontwikkelaars die de Advanced Sitefinity Training bij Progress voltooide.

  Naast het ontwikkelen van Sitefinity CMS applicaties levert UXP-IT ook consultancy en trainingen op locatie. Onze consultancywerkzaamheden variëren van een second opinion tot het begeleiden van een project.

  Waarom UXP-IT?

  Dat kan je het beste ervaren door met ons samen te (gaan) werken.

  MENTALITEIT

  Wij zijn specialisten met een no nonsens mentaliteit. Ad hoc is geen probleem.

  GEEN DIGITALE DREMPELS

  Je kan ons gewoon bellen met een vraag (mailen mag uiteraard ook). Ook komen wij graag langs voor een overleg of om even bij te kletsen.

  NIET MOEILIJK

  Scope wijzigingen zijn ook tijdens de bouw van de applicatie mogelijk. Men weet immers niet alles van te voren.

  GARANTIE

  Echte bugs komen vaak pas naar boven wanneer de applicatie al in gebruik is. Daarom geven wij standaard 3 maanden bug garantie na een oplevering.

  KENNIS

  De techniek gaat razend snel. Om bij te blijven volgen wij trainingen, behalen wij certificeringen en bezoeken wij seminars.

  Voordelen Sitefinity CMS

   

  Sitefinity CMS bevat twee geïntegreerde mogelijkheden, welke naadloos samenwerken om de customer journey te optimaliseren. Sitefinity stelt gebruikers in staat om klantervaringen met gepersonaliseerde inhoud te creëren, digitale marketing campagnes en e-commerce uit te voeren in meerdere talen en content te optimaliseren voor verschillende apparaten.
   
  De eerste Sitefinity mogelijkheid is het Content Management Systeem dat de gebruiker in staat stelt met een gebruiksvriendelijk intuïtieve interface en contextuele begeleiding content te creëren en te optimaliseren. Sitefinity biedt krachtige drag-and-
  drop, on-page bewerking, hierdoor hoeft men niet meer te vertrouwen op webontwikkelaars om content te creëren, bij te werken, te personaliseren en aan te passen. Tevens biedt Sitefinity out-of-the-box tools voor personalisatie, e-mailcampagnes, sociale media, e-commerce, blogs, forums, zoeken en nog veel meer om een volledige en boeiende klantreis te bieden met minimale inspanning en de maximale impact.
   
  De tweede mogelijkheid is de Digital Experience Cloud. Hier worden gedragspatronen van bezoekers uit meerdere systemen en kanalen verzameld en geanalyseerd om zo marketingresultaten te voorspellen en aanbevelingen te doen voor een verbeterde conversie. Met deze inzichten kan de klantervaring continu geoptimaliseerd worden en worden individuen beter begeleid naar meer betrokkenheid, conversie en retentie.
   
  Hieronder zijn nog een aantal concrete voorbeelden beschreven. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van Sitefinity voor jouw project? Neem dan hier geheel vrijblijvend contact met ons op.

   

  Gebruiksvriendelijkheid
  • Ook zonder technische kennis kan men gemakkelijk de weg in het systeem vinden (gebruiksvriendelijke interface)
  • Alles kan door de content beheerder aangepast worden, zelfs teksten op knoppen en achtergrondafbeeldingen
  • Als content beheerder kan je zelf de webpagina in elkaar slepen (drag n' drop). Daarbij kun je ook zelf een vlakverdeling voor de content te maken.

   

  Meertaligheid, multi-site, load balancing & workflow management
  • Meertaligheid en zelfs een mogelijkheid om digitaal samen te werken met een vertaalbureau naar keuze
  • Meerdere websites tegelijk beheren(multi-site)
  • Goedkeuring voor publicatie van een artikel (Workflow management)
  • Hergebruik van content en content geautomatiseerd op een later tijdstip publiceren
  • Is geschikt voor hoge bezoekersaantallen (load-balancing)

   

  Personalisatie & A/B testen
  • Content personalisatie op basis van klantprofielen(persona's)
  • A/B testen
  • Digitaal marketing platform: Digital Experience Cloud (DEC

   

  Overige voordelen
  • Eenvoudig te koppelen met softwarepakketten (zoals klantbeheersystemen, kassa's, ERP-systemen en andere bedrijfskritische applicaties) 
  • Sneller ontwikkelen door kant en klare tooling voor ontwikkelaars
  • De content kan eenvoudig beschikbaar worden gesteld aan andere applicaties (headless CMS)
  • Volledige Azure ondersteuning
  • Continuous Delivery & Integration

   

   

  Contact

  informatie

  Laat hiernaast een berichtje achter en wij reageren zo snel mogelijk.

  Wij zullen geen SPAM versturen en respecteren jouw privacy.

  ADRES:
  De Trompet 1930, 1967DB Heemskerk

  TELEFOON:
  085 06 456 30

  Bedankt voor jouw bericht. Wij nemen z.s.m. contact op.

  Wij zijn jouw IT-partner voor consultancy en ontwikkeling van o.a. websites, portalen en koppelingen tussen applicaties.

  UXP-IT B.V. is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 68174276.

  CONTACT

  De Trompet 1930
  1967 DB Heemskerk

  085 06 456 30

  info@uxp-it.nl