UXP-IT is jouw IT-partner voor o.a. websites en datakoppelingen

Herken je dit?

Ben jij veel tijd kwijt aan handmatige processen of trage applicaties? Bijvoorbeeld het verwerken van offertes/facturen, bestellen bij een leverancier of periodiek drukwerk, zoals een prijscourant (prijslijst). Bekijk onze video

Onze producten dragen bij aan het succes van jouw bedrijf

Voor ieder budget een passende oplossing

Handgeschreven code om jouw productiviteit te verhogen

Wil je een koppeling tussen programma's, een geweldige offerte-tool voor op je website of advies? Dan zit je hier goed! Wij zijn namelijk niet alleen uitvoerend, maar denken graag mee over de mogelijkheden van jouw bedrijf. Je kunt hier een afspraak maken voor vrijblijvend advies.

Betaalbaar maatwerk

Door gebruik te maken van bestaande oplossingen en hergbruik van bestaande code i.c.m. ons scherpe uurtarief, blijft ons maatwerk betaalbaar.

Bouwen in lagen

De eerste laag bevat alleen het noodzakelijke en is meteen na oplevering operationeel. Daarna gaan wij om de tafel zitten en bespreken wij de wensen voor de nieuwe laag. Door het ontwikkelen per laag behouden wij het overzicht en zijn de kosten goed in te schatten.

Besparen door automatisering

Ben jij ook veel tijd kwijt aan het uitvoeren van handmatige bedrijfsprocessen? Bijvoorbeeld aan het verwerken van offertes en facturen of het bestellen van producten bij een leverancier. Of heb je periodiek drukwerk, zoals een prijscourant (prijslijst)? Dan ben je vast veel tijd kwijt aan telkens dezelfde handelingen.

UXP-IT maakt het mogelijk om tijd te besparen door deze "simpele", maar tijdrovende processen te automatiseren. Naast tijdsbesparing is de kans op fouten aanzienlijk kleiner, dan bij een handmatig proces.

Misschien heb je al een idee welke processen binnen jouw bedrijf sneller of nauwkeuriger uitgevoerd kunnen worden? Maar wanneer je nog niet weet welke processen toe zijn aan automatisering, kunnen wij je helpen om deze processen in kaart te brengen.

Wij houden van uitdagingen. Heb jij er een vraag of uitdaging voor ons? Neem dan hier contact op.

Koppel jouw bedrijfsapplicaties
aan elkaar

Kassasysteem of boekhoudpakket

Bestellingen, vanuit bijvoorbeeld een webshop, komen automatisch in jouw kassasysteem of boekhoudpakket.

Voorraad

Toon actuele voorraad in jouw webshop/website of laat afnemers middels een API zelf de actuele voorraad per product ophalen.

Klantenbeheer (CRM)

Sla alle informatie van klanten automatisch op in jouw CRM-pakket. Denk aan gegevens uit bijvoorbeeld de website of een volgsysteem voor leerlingen. Wij hebben o.a. ruime ervaring met Microsoft Dynamics CRM.

ERP-systeem

Biedt inzage door gegevens uit verschillende bronnen gecombineerd weer te geven of verbeter jouw bedrijfsprocessen voor o.a. sales, inkopen, planning, logistiek, boekhouding en voorraadbeheer. Wij beschikken o.a. over ruime ervaring met Microsoft Dynamics NAV.

Wat wij doen

Onze diensten

Onze gecertificeerde programmeurs bouwen jouw website, webshop, datakoppeling of andere handige toepassing
Onze gecertificeerde programmeurs bouwen jouw website, webshop, datakoppeling of andere handige toepassing.
(.NET) development & consultancy

Gratis advies over jouw mogelijkheden

Door middel van SEO helpen wij jou om beter gevonden te worden.
Door middel van SEO helpen wij jou om beter gevonden te worden.
Zoekmachine optimalisatie

Ook goed gevonden worden bij Google?

Training voor Sitefinity CMS of bijvoorbeeld een spoedcursus HTML voor content beheerders nodig?
Training voor Sitefinity CMS of bijvoorbeeld een spoedcursus HTML voor content beheerders nodig?
Trainingen (o.a. Sitefinity CMS)

Neem contact op voor meer informatie

draag zorg voor je klanten
Ontzorg jouw klanten en behaal meer omzet

Lever je aan webshops en verstuur je Excel-documenten met producten naar de afnemers? Of plaatsen jouw afnemers handmatig bestellingen? Dan is het nu tijd om te moderniseren!

Zorg ervoor dat jouw afnemers automatisch productinformatie kunnen ophalen en bestellingen kunnen plaatsen. Niet alleen bespaar je zelf veel tijd, maar doordat de afnemer tijd overhoudt kan hij deze tijd gebruiken om meer producten te verkopen.

Gratis advies
bespaar op terugkerende handelingen
Meer tijd voor zaken die er echt toe doen?

Besteed je liever tijd aan zaken die er echt toe doen, maar ben je bijvoorbeeld veel tijd kwijt aan administratieve handelingen, zoals het overtypen van formulieren of het werken in verschillende systemen? Wij adviseren je graag over de mogelijkheden om tijd te besparen.

Neem contact op
Mobile first

In deze tijd is het vanzelfsprekend dat de applicaties ook op je mobiel of tablet werken.

Privacy by design

Wij houden rekening met de bescherming van persoonsgegevens, door o.a. naleving van de privacyregels en het pseudonimiseren van gegevens.

Privacy bij default

Houdt samengevat in dat er alleen noodzakelijke persoonsgegevens worden gebruikt.

Voordelen van een applicatie gemaakt door UXP-IT

  • Wij denken als IT-partner graag met je mee over de mogelijkheden die passen bij jouw budget
  • De applicatie werkt gegarandeerd op laptops, tablets en mobiele telefoons
  • Maatregelen voor privacy & beveiliging zijn standaard inbegrepen
  • Altijd 3 maanden bug garantie na een oplevering
  • Aanpassingen zijn tijdens en na de oplevering mogelijk
Neem contact op

Wat zegt men over ons?

Klanten aan het woord

Review van Adnamics

De kritische houding van UXP-IT samen met hun visie hoe de bezoekerservaring op een webshop zou moeten zijn, heeft geleid tot een resultaat waar we trots op zijn!

Martin Limburg Directeur
Review van Cuba Travel Network

Ze waren een onmisbare schakel in het vertalen van onze zakelijke doelstellingen naar technische specificaties richting onze implementatie partij. Ik kan hen van harte aanbevelen als Sitefinity expert.

Charel van Dam CMO
Review van Dealplein

UXP-IT heeft de website van Dealplein.nl naar volle tevredenheid gebouwd. Ook heeft UXP-IT ervoor gezorgd dat onze webshop aan Bol.com & Marktplaats is gekoppeld en dat wij artikelen snel in onze webwinkel kunnen laden.

Antal Fekete Eigenaar Dealplein.nl

Een kleine greep uit ons

Portfolio

WEBSHOPS GEKOPPELD AAN KASSA-SYSTEEM
WEBSHOPS GEKOPPELD AAN KASSA-SYSTEEM

Dankzij Adlivery kan een klant online bestellen bij zijn of haar favoriete restaurant! De bestelling komt direct in de kassa, dus ook vele malen makkelijker voor de horeca ondernemer.

Planbord voor thuiszorgorganisaties
Planbord voor thuiszorgorganisaties

Met een door ons ontwikkeld portaal voor thuiszorgorganisaties wordt er o.a. veel tijd bespaard op het maken van planningen in Microsoft Dynamics NAV.

Dealplein - sanitair webshop met datakoppelingen
Dealplein - sanitair webshop met datakoppelingen

De webshop van Dealplein was meteen na de lancering al een succes. Hierdoor ontstond al gauw de behoefte om het verwerken van de bestellingen in het boekhoudpakket en de advertenties op marktplaats en bol.com te automatiseren.

CUBA TRAVEL NETWORK - TECHNISCHE CONSULTANCY
CUBA TRAVEL NETWORK - TECHNISCHE CONSULTANCY

Op aanbeveling van Progress Nederland heeft Cuba Travel Network contact met ons gezocht. Zij waren op zoek naar iemand die hen kon begeleiden in het technisch verwoorden van de eisen vanuit de business en het assisteren bij de selectie van een ontwikkelpartij.