Website laten ontwikkelen

De door UXP-IT ontwikkelde websites zien er modern uit, zijn op een mobiel te gebruiken en worden goed gevonden door zoekmachines, zoals Google. Voor ieder budget leveren wij een passende oplossing. Een nieuwe website bij ons betekent:

  • Persoonlijk contact - Je kan ons gewoon bellen met een vraag.

  • Responsive design - De website werkt gegarandeerd op desktop, tablet en mobiel.

  • Goed gevonden bij Google - Met zoekmachine optimalisatie (SEO) zorgen wij dat jouw website goed gevonden wordt.

  • Maatwerk -Bepaal samen met ons hoe jouw website wordt.

  • Teksten en afbeeldingen - Initieel plaatsen wij de content in de website. Daarna kan je zelf de content op website beheren of ervoor kiezen dat wij de website voor jou bijwerken.

nieuwe website laten bouwen

Met of zonder CMS?

Websites heb je in verschillende formaten. De mogelijkheden variëren van een online visitekaartje tot het geautomatiseerd personaliseren van de content. Welk kaliber website het beste bij jouw project past is afhankelijk van de eisen/wensen i.c.m. het beschikbare budget.

Een content management systeem -of kortweg CMS- is een extra optie. Een CMS maakt het mogelijk om eenvoudig afbeeldingen, teksten en documenten op internet te publiceren. Standaard gebruiken wij een eigen CMS-systeem, maar WordPress en Sitefinity CMS behoren ook tot de mogelijkheden. Het CMS is afhankelijk van jouw wensen.

Bekijk hier welk formaat website het beste bij jouw situatie past.

stappen website laten bouwen

Website ontwikkeling in 5 stappen

  1. Tijdens een gratis kennismakingsgesprek bespreken wij jouw wensen.

  2. Op basis van jouw wensen maken wij een offerte en sturen deze per mail naar je toe.

  3. Na akkoord op onze offerte gaan wij aan de slag met het bouwen van jouw website.

  4. Tijdens het bouwen nodigen wij je uit om samen met ons de website te finetunen.

  5. Ben je akkoord? Dan zetten wij de website live.

Het moet gewoon werken

Bij UXP-IT werken we vanuit een globaal plan van wensen en eisen dat we tijdens het proces voortdurend finetunen en bijschaven. We kunnen dan makkelijk aanpassingen doen of veranderde wensen van de ondernemer invoegen. In tegenstelling tot het klassieke IT-project dat vooraf in beton gegoten wordt en waarbij wijzigingen automatisch leiden tot vertraging en hogere kosten. Flexibiliteit en transparantie zijn voor ons cruciaal – we willen namelijk dat de klant goed snapt wat hij krijgt. Samen focussen wij ons op het eindresultaat, want uiteindelijk moet het gewoon werken.

Hier hebben wij aan gewerkt

Projecten