Nieuwe website of (klanten)portaal laten bouwen?

Onze specialisten staan klaar om met veel plezier en toewijding jouw website te ontwikkelen. De door UXP-IT ontwikkelde websites zien er modern uit, zijn op een mobiel te gebruiken en worden goed gevonden door zoekmachines, zoals Google. 

Neem hier (vrijblijvend) contact met ons op

Content management systeem (CMS)

Een content management systeem -of kortweg CMS- is een webapplicatie die het mogelijk maakt dat mensen eenvoudig, zonder technische kennis, documenten en gegevens op internet kunnen publiceren (content management).

CMS-pakketten heb je in verschillende formaten. De mogelijkheden varieren van online visitekaartje tot het geautomatiseerd personaliseren van de content per type eindgebruiker.

Welk kaliber CMS-pakket het beste bij jouw project past is afhankelijk van de eisen/wensen i.c.m. het beschikbare budget. Bekijk hieronder welk type website het beste bij jouw situatie past.

Website met basis CMS

Wanneer je enkel een aantal keer per jaar de content op de website aanpast, is een CMS-pakket met veel geavanceerde functionaliteiten in de meeste gevallen een overbodige luxe. Afhankelijk van de wensen/eisen bepalen wij welk CMS-pakket het beste aansluit bij jouw situatie. UXP-IT levert de volgende CMS-pakketten onder de term "basis CMS":

 • DNN, voorheen DotNetNuke (heeft strenge kwetsbaarheidstests van overheidsinstanties en financiële instellingen doorstaan)
 • WordPress (veel kant en klare plug-ins & 60 miljoen websites maken er al gebruik van)
 • Cofoundry (relatief nieuw, maar veel belovend)

Richtprijs: €599,- ex. btw

Koppel jouw bedrijfsapplicaties
aan elkaar

Kassasysteem of boekhoudpakket

Bestellingen, vanuit bijvoorbeeld een webshop, komen automatisch in jouw kassasysteem of boekhoudpakket.

Voorraad

Toon actuele voorraad in jouw webshop/website of laat afnemers middels een API zelf de actuele voorraad per product ophalen.

Klantenbeheer (CRM)

Sla alle informatie van klanten automatisch op in jouw CRM-pakket. Denk aan gegevens uit bijvoorbeeld de website of een volgsysteem voor leerlingen. Wij hebben o.a. ruime ervaring met Microsoft Dynamics CRM.

ERP-systeem

Biedt inzage door gegevens uit verschillende bronnen gecombineerd weer te geven of verbeter jouw bedrijfsprocessen voor o.a. sales, inkopen, planning, logistiek, boekhouding en voorraadbeheer. Wij beschikken o.a. over ruime ervaring met Microsoft Dynamics NAV.

Website met basis CMS & datakoppeling

Het is mogelijk om informatie uit andere applicaties op jouw website weer te geven. Ook kunnen gegevens die op de site worden ingevoerd automatisch verwerkt worden in de applicaties die je al gebruikt. De informatie is actueel en direct beschikbaar wanneer een websitebezoeker er naar opzoek is.

Nog veel handiger is het geautomatiseerd verwerken van aanvragen via de website. Je kan hierbij denken aan een offerte-tool waarmee de bezoeker zelf een prijsopgave kan doen. De prijzen komen direct uit de applicaties die je al gebruikt en zodra de bezoeker de aanvraag wil indienen, worden de klantgegevens automatisch in het klantenbeheersysteem(CRM) verwerkt.

Een website met een datakoppeling biedt veel voordelen. Hieronder sommen wij een aantal op:
 • Altijd actuele informatie beschikbaar
 • Bespaart veel tijd
 • Geen fouten meer door het handmatig overtypen in andere programma's
 • Verhoogt klanttevredenheid doordat de informatie direct beschikbaar is wanneer zij zoeken. Bijvoorbeeld 's avonds op de bank
 • Werkt ook op een mobiel en tablet, bijvoorbeeld iPhone en iPad

De prijs van een website met data-koppeling is afhankelijk wat de wensen zijn. Wij gaan graag met jou in gesprek over wat er mogelijk is binnen jouw budget. Klik hier om een afspraak te maken 

Wij bieden websites met een datakoppeling aan vanaf: €1150,-  ex. btw.

Voordelen van een applicatie gemaakt door UXP-IT

 • Wij denken als IT-partner graag met je mee over de mogelijkheden die passen bij jouw budget
 • De applicatie werkt gegarandeerd op laptops, tablets en mobiele telefoons
 • Maatregelen voor privacy & beveiliging zijn standaard inbegrepen
 • Altijd 3 maanden bug garantie na een oplevering
 • Aanpassingen zijn tijdens en na de oplevering mogelijk
Neem contact op

Website met een geavanceerd CMS-pakket

Ja, een geavanceerd CMS-pakket is duurder dan een basis CMS-pakket, maar de mogelijkheden die je ervoor krijgt zijn het waard! UXP-IT levert Sitefinity CMS als geavanceerd CMS-pakket. Bekijk hieronder enkele mogelijkheden van een website met een geavanceerd content management systeem:

Gebruiksvriendelijkheid
 • Ook zonder technische kennis kan je gemakkelijk je weg in het systeem vinden (gebruiksvriendelijke interface)
 • Alles kan door de content beheerder aangepast worden, zelfs teksten op de knoppen en achtergrondafbeeldingen
 • De content beheerder kan zelf de webpagina in elkaar slepen (drag n' drop). Hierbij is het tevens mogelijk om zelf een vlakverdeling voor de content te maken.
Meertaligheid, multi-site, load balancing & workflow management
 • Meertaligheid en zelfs een mogelijkheid om digitaal samen te werken met een vertaalbureau naar keuze
 • Meerdere websites tegelijk beheren(multi-site)
 • Goedkeuring voor publicatie van een artikel (Workflow management)
 • Hergebruik van content en content geautomatiseerd op een later tijdstip publiceren
 • Is geschikt voor hoge bezoekersaantallen (load-balancing)
Personalisatie & A/B testen
 • Content personalisatie op basis van klantprofielen(persona's)
 • A/B testen
 • Digitaal marketing platform: Digital Experience Cloud (DEC
Overige voordelen
 • Eenvoudig te koppelen met softwarepakketten (zoals klantbeheersystemen, kassa's, ERP-systemen en andere bedrijfskritische applicaties) 
 • Data tussen omgevingen (out-of-the-box) synchroniseren
 • Sneller ontwikkelen door kant en klare tooling voor ontwikkelaars
 • De content kan eenvoudig beschikbaar worden gesteld aan andere applicaties (headless CMS)
 • Volledige Azure ondersteuning. Meer dan 1500 Sitefinity-websites profiteren van ingebouwde integraties met Active Directory Federation Services (ADFS) in Azure, Azure Search en Azure Redis Cache
 • Continuous Delivery and Integration

 

Sitefinity CMS Service Partner

UXP-IT bestaat uit een team gecertificeerde Sitefinity-ontwikkelaars die gespecialiseerd zijn in gebruiksvriendelijke Sitefinity-oplossingen. Als Sitefinity CMS Service Partner, is UXP-IT prima in staat om hoogstaande websites op basis van Sitefinity CMS voor jouw organisatie te ontwikkelen. Naast het ontwikkelen van applicaties biedt UXP-IT consultancy voor Sitefinity projecten. Ons advies varieert hierbij van een second opinion tot assistentie op locatie.

 

Prijsindicatie

De prijs van een website, gemaakt met Sitefinity CMS is afhankelijk wat de wensen zijn. Wij gaan graag met jou in gesprek over wat er mogelijk is binnen jouw budget. Klik hier om een afspraak te maken 

Heb je de wensen en eisen al uitgewerkt in een RFP of RFQ? Mail deze dan naar info@uxp-it.nl en wij reageren, vaak binnen een week, met een passend voorstel.

 


Wat zegt men over ons?

Klanten aan het woord

Review van Adnamics

De kritische houding van UXP-IT samen met hun visie hoe de bezoekerservaring op een webshop zou moeten zijn, heeft geleid tot een resultaat waar we trots op zijn!

Martin Limburg Directeur
Review van Cuba Travel Network

Ze waren een onmisbare schakel in het vertalen van onze zakelijke doelstellingen naar technische specificaties richting onze implementatie partij. Ik kan hen van harte aanbevelen als Sitefinity expert.

Charel van Dam CMO
Review van Dealplein

UXP-IT heeft de website van Dealplein.nl naar volle tevredenheid gebouwd. Ook heeft UXP-IT ervoor gezorgd dat onze webshop aan Bol.com & Marktplaats is gekoppeld en dat wij artikelen snel in onze webwinkel kunnen laden.

Antal Fekete Eigenaar Dealplein.nl
Mobile first

In deze tijd is het vanzelfsprekend dat de applicaties ook op je mobiel of tablet werken.

Privacy by design

Wij houden rekening met de bescherming van persoonsgegevens, door o.a. naleving van de privacyregels en het pseudonimiseren van gegevens.

Privacy bij default

Houdt samengevat in dat er alleen noodzakelijke persoonsgegevens worden gebruikt.