Website met datakoppeling

Het is mogelijk om informatie uit andere applicaties op jouw website weer te geven. Ook kunnen gegevens die op de site worden ingevoerd automatisch verwerkt worden in de applicaties die je al gebruikt. De informatie is actueel en direct beschikbaar wanneer een websitebezoeker er naar opzoek is.

Nog veel handiger is het geautomatiseerd verwerken van aanvragen via de website. Je kan hierbij denken aan een offerte-tool waarmee de bezoeker zelf een prijsopgave kan doen. De prijzen komen direct uit de applicaties die je al gebruikt en zodra de bezoeker de aanvraag wil indienen, worden de klantgegevens automatisch in het klantenbeheersysteem(CRM) verwerkt.

Een website met een datakoppeling biedt veel voordelen. Hieronder sommen wij een aantal op:
  • Altijd actuele informatie beschikbaar
  • Bespaart aanzienlijk veel tijd
  • Geen fouten meer door het handmatig overtypen in andere programma's
  • Verhoogt klanttevredenheid doordat de informatie direct beschikbaar is wanneer zij zoeken. Bijvoorbeeld 's avonds op de bank
  • Werkt ook op een mobiel en tablet, bijvoorbeeld iPhone en iPad

De prijs van een website met data-koppeling is afhankelijk wat de wensen zijn. Wij gaan graag met jou in gesprek over wat er mogelijk is binnen jouw budget. Klik hier om een afspraak te maken 

Wij bieden websites met een datakoppeling aan vanaf: €1150,-  ex. btw.

Koppel jouw bedrijfsapplicaties
aan elkaar

Kassasysteem of boekhoudpakket

Bestellingen, vanuit bijvoorbeeld een webshop, komen automatisch in jouw kassasysteem of boekhoudpakket.

Voorraad

Toon actuele voorraad in jouw webshop/website of laat afnemers middels een API zelf de actuele voorraad per product ophalen.

Klantenbeheer (CRM)

Sla alle informatie van klanten automatisch op in jouw CRM-pakket. Denk aan gegevens uit bijvoorbeeld de website of een volgsysteem voor leerlingen. Wij hebben o.a. ruime ervaring met Microsoft Dynamics CRM.

ERP-systeem

Biedt inzage door gegevens uit verschillende bronnen gecombineerd weer te geven of verbeter jouw bedrijfsprocessen voor o.a. sales, inkopen, planning, logistiek, boekhouding en voorraadbeheer. Wij beschikken o.a. over ruime ervaring met Microsoft Dynamics NAV.

Mobile first

In deze tijd is het vanzelfsprekend dat de applicaties ook op je mobiel of tablet werken.

Privacy by design

Wij houden rekening met de bescherming van persoonsgegevens, door o.a. naleving van de privacyregels en het pseudonimiseren van gegevens.

Privacy bij default

Houdt samengevat in dat er alleen noodzakelijke persoonsgegevens worden gebruikt.

Voordelen van een applicatie gemaakt door UXP-IT

  • Wij denken als IT-partner graag met je mee over de mogelijkheden die passen bij jouw budget
  • De applicatie werkt gegarandeerd op laptops, tablets en mobiele telefoons
  • Maatregelen voor privacy & beveiliging zijn standaard inbegrepen
  • Altijd 3 maanden bug garantie na een oplevering
  • Aanpassingen zijn tijdens en na de oplevering mogelijk
Neem contact op

Wat zegt men over ons?

Klanten aan het woord

Review van Adnamics

De kritische houding van UXP-IT samen met hun visie hoe de bezoekerservaring op een webshop zou moeten zijn, heeft geleid tot een resultaat waar we trots op zijn!

Martin Limburg Directeur
Review van Cuba Travel Network

Ze waren een onmisbare schakel in het vertalen van onze zakelijke doelstellingen naar technische specificaties richting onze implementatie partij. Ik kan hen van harte aanbevelen als Sitefinity expert.

Charel van Dam CMO
Review van Dealplein

UXP-IT heeft de website van Dealplein.nl naar volle tevredenheid gebouwd. Ook heeft UXP-IT ervoor gezorgd dat onze webshop aan Bol.com & Marktplaats is gekoppeld en dat wij artikelen snel in onze webwinkel kunnen laden.

Antal Fekete Eigenaar Dealplein.nl